Batı Trakya
Giriş Tarihi : 10-12-2023 23:00   Güncelleme : 11-12-2023 02:13

İskeçe’de 19 yaşındaki kıza çarpan sürücü yakalandı

İskeçe’de 19 yaşındaki kıza çarpan sürücü yakalandı

6 Aralık Çarşamba akşamı Mizanlı’da köpeğini gezdirmeye çıkan 19 yaşındaki kıza çarpan bir sürücü, kızı orada bırakıp kaçtığı iddia edilmişti.

Genç kız, önce İskeçe Hastanesi’ne kaldırılmış, ardından, durumu kritik olduğundan, Kavala Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesine sevk edilmişti.

8 Aralık Cuma günü olayla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Foni tis Xanthis’in haberine göre, olaya karışan sürücünün mağduru yalnız bırakmadığı, ambulansı aradığı ve ambulans onu alana kadar olay yerinde kaldığı kaydedildi.

İşin ilginç yanı ise, kıza çarpan kişinin Yunan Polisi’nin resmi aracını kullanan bir polis memuru olduğu için gerçeği gizlediği vurgulandı.

Edinilen bilgiye göre, olaya karıştıktan sonra paniğe kapılan polis memuru, olayla ilgili farklı versiyonlar sundu, bunun sonucunda İskeçe Polisi’ndeki meslektaşları hızla olayı araştırmaya ve güya kazaya karışan siyah araca yönlendi.

Sonuç olarak, bir müddet sonra kazaya neden olan sürücünün kendisi olduğunu itiraf eden 34 yaşındaki polis memuru, Cuma gününden bu yana İskeçe Karakolunda gözaltında tutuluyor.

Polis kaynaklarının belirttiği gibi, fail, olayı ilk andan itibaren duyurmuş olsaydı, ceza ve disiplin açısından çok az yaptırımla karşılaşacaktı.

Kaza nasıl olmuştu?

Olay Çarşamba gecesi saat 21:00 sularında meydana geldi.

19 yaşındaki genç kız, Mizanlı köyünde köpeğini gezmeye çıkardığı anda araç tarafından sürüklendi.

Ağır beyin hasarı nedeniyle önce İskeçe Hastanesi’ne, ardından Kavala Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümü’ne kaldırıldı ve burada tedavisi devam ediyor.

Talihsiz kızın aslında nadir bulunan “0 Rh” kan grubuna sahip olması nedeniyle İskeçe Hastanesi Kan Bağışı stokları tükeniyor ve aynı kan grubuna sahip bölge halkına kan bağışı çağrısı yapılıyor.

AdminAdmin