Batı Trakya
Giriş Tarihi : 19-03-2023 18:22   Güncelleme : 20-03-2023 12:08

İskeçe'de silahlı cinayet!

İskeçe'de19 Mart 2023 gece geç saatlerde işlenen cinayet büyük yankı uyandırdı.

İskeçe'de silahlı cinayet!

İskeçe'de aralarında husumet olduğu belirtilen 36 yaşındaki cinayet zanlısının, 46 yaşındaki mahallelisine 6 el ateş ederek öldürdüğü bildirildi.

İskeçe'de19 Mart 2023 gece geç saatlerde işlenen cinayet büyük yankı uyandırdı.

empros.gr'de yer alan bilglere göre 36 yaşındaki cinayet zanlısı, 46 yaşında olan husumetlisi adamın evine silah zoruyla girip eşinin ve torunlarının gözü önünde onu vurduğu bildirildi.

Gelen ilk bilgilere göre, gece yarısından birkaç saat sonra, 36 yaşındaki zanlı, maktülün yaşadığı eve giderek kapıyı kırdı ve evde bulunan eşi ve torunlarının gözü önünde 6 el ateş ederen 46 yaşındaki maktülü vurdu. 

Olay sonrasından hemen 112 acil servisine ve polise haber verildi ancak yapılan tüm müdahalalere rağmen hayatını kaybeden 46 yaşındaki adam İskeçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, arbedeye ve nihayetinde vurulmaya neden olan olayın kişisel bir anlaşmazlık olduğunu belirtildi.

Olay sonrasında cinayeti işleyen zanlının sosyal medyayı aktif olarak kullandığı kişisel hesabından yaptığı paylaşımda, olayı itiraf ettiği ve sabah erken saatlerde İskeçe Polis Merkezi'ne giderek teslim olduğu görüldü.

Cinayeti işleyen şahıs Ocak ayında gözaltına alınmış, evinde yapılan aramalarda; uyuşturucu, silah ve el bombası bulunmuştu.

Katil zanlısının yaşadığı mahalleye 26 Ocak'ta düzenlenen geniş çaplı polis operasyonunda gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

Polis cinayet ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

LMLM

LM