Ελληνικά
Giriş Tarihi : 02-05-2023 12:04

Πληρωμή αύριο για το Market Pass

Πληρωμή αύριο για το Market Pass

Προ των πυλών βρίσκεται μία ακόμη πληρωμή για το Market Pass, η οποία ωστόσο θα είναι πιο... «φουσκωμένη» για μια μερίδα δικαιούχων.

Αύριο, Τετάρτη 3 Μαΐου, αναμένεται να γίνει η επόμενη πληρωμή των δικαιούχων του Market Pass. Η συγκεκριμένη πληρωμή θα είναι και η τελευταία για όσους έχουν επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό καθώς αφορά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η μερίδα των δικαιούχων θα λάβει πιο... γενναία δόση αύριο αφού θα πληρωθεί το ποσό που αναλογεί και στους τρεις μήνες συνολικά.

Από την άλλη, όσοι έχουν επιλέξει την άυλη κάρτα, εκτός από την πληρωμή της Τετάρτης, είναι προγραμματισμένο να δουν και άλλες δύο πληρωμές μέχρι και την λήξη του προγράμματος τον Ιούλιο. Πιο συγκεκριμένα, οι επόμενες πληρωμές για αυτούς θα γίνουν ως εξής:

  • στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο,
  • στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Τα καταστήματα, στα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν οι καταναλωτές τα χρήματα του Market Pass, είναι: παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, καταστήματα ζαχαροπλαστικής, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία, καθώς και διάφορα καταστήματα τροφίμων. 

Δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψη του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα.

Μέχρι πότε θα είναι «ενεργή» η κάρτα

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα παραμείνει ενεργοποιημένη έως την 31η/08/2023. Μετά, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που την χορήγησε υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει ενώ, χάνεται όποιο υπόλοιπο δεν έχει χρησιμοποιηθεί.dikaiologitika

LMLM

LM