SPOR
Giriş Tarihi : 28-07-2023 17:17

Mauro Icardi bugün İstanbul'a geliyor!

Mauro Icardi bugün İstanbul'a geliyor!

Arjantinli süperstar, eşiyle ilgili yaşadığı birçok sıkıntıyı tamamen atlattı. Normal şartlar altında daha önce Galatasaray'a imzayı atması beklenen Icardi, yola çıktı.

İmzaların ise 1-2 gün içerisinde atılması beklenirken Arjantinli yıldızın eşi o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçen sezon takıma geldikten sonra Galatasaray’ın yıllardır büyük sorun yaşadığı forvet hattındaki problemi gideren, bir sene içerisinde kendisini efsaneler arasına yazdıran Mauro Icardi’de mutlu son

Sezon bittiğinden beri Arjantinli’nin transferi için müthiş bir çaba sarf eden Galatasaray Yönetimi, yaklaşık 2 hafta önce transferi bitirdi. Ancak Icardi’nin, eşinin yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle imzaların atılması gecikti. Ancak şimdi bu transfere dair tüm detaylar çözüldü.

Son olarak Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın, birtakım kan testlerinin yolculuk yapabilmesi için uygun hale gelmesi bekleniyordu. Wanda Nara’nın iyi olmasından sonra ise Icardi’nin geleceği tarih de belli oldu.

Önceki gün oyuncunun menajeri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Icardi’nin geleceğini söyledi. 30 yaşındaki forvetin de bu akşam 23.55 sularında İstanbul’da olması bekleniyor. İmzaların ise 1-2 gün içinde atılacağı öğrenildi.

Bu doğrultuda tecrübeli oyuncu, daha önce söylendiği gibi Sarı-Kırmızılılar ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Icardi’nin kulübü PSG’ye ise bu transfer için 10 milyon Euro bonservis ödemesi yapılacak. Öte yandan Icardi, bonuslarla birlikte her sene için 8 milyon Euro’ya yakın bir maaş alacak.

Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara uçağa binerken çekilmiş görüntülerini kendisine ait Instagram hesabından paylaştı.

AdminAdmin