SPOR
Giriş Tarihi : 16-08-2023 10:58

Mauro Icardi golle döndü,

Mauro Icardi golle döndü,

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma hedefiyle yola devam eden Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 3-0 yendiği Olimpija Ljubljana’yı bu kez Rams Park’ta seyircisinin önünde ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı golle öne geçmeyi başardı ve yıldız golcü, taraftarının karşısına golle döndü.

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma hedefiyle yola devam eden Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 3-0 yendiği Olimpija Ljubljana’yı bu kez Rams Park’ta D-Smart'tan yayınlanan mücadelede seyircisinin önünde ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı golle öne geçmeyi başardı ve yıldız golcü, taraftarlardan büyük alkış aldı.

GOLLE DÖNDÜ 

Dakikalar 24'ü gösterdiğinde, Galatasaray hızlı başladığı mücadelede golü buldu. Arjantinli golcü, ceza sahası içinde Barış Alper'in kafayla indirdiği topu kontrol ederek dönüp vurdu ve golü attı. Taraftarlar, Arjantinli yıldızın golünden sonra adeta çıldırdı ve hep bir ağızdan "Aşkın Olayım" şarkısını büyük bir coşkuyla söylediler.

OLDUKÇA İSTEKLİ 

Sarı-Kırmızılı ekibin yıldızı Icardi, maç içerisinde oldukça etkili bir görüntü ortaya koyarken mücadelenin kilidini açan golü de attı. Arjantinli golcü, oldukça hareketli ve istekli görüntüsüyle de taraftarların alkışını aldı. Özellikle hava toplarında etkili duruşuyla, her zamanki gibi Galatasaray'ın ileri hattaki en büyük kozu olacak gibi göründü.

Haber devam ediyorHaberin devamı

D-Smart ekranlarından yayınlanan mücadelede Arjantinli golcü Icardi, 70. Dakikada yerini Abdülkerim Bardakçı'ya bırakarak oyundan çıktı.cnnturk

LMLM

LM