Türkiye
Giriş Tarihi : 14-03-2022 11:44   Güncelleme : 20-10-2022 11:44

Peşinatsız Araba Katılımevim Farkıyla Çok Kolay

Peşinatsız Araba Katılımevim Farkıyla Çok Kolay

      Araba sahibi olmak çoğu kişi için istekten öte bir ihtiyaç haline gelmiştir. Ancak otomobil fiyatlarındaki artış, yüksek faiz oranları ve peşinat zorunluluğu bu ihtiyacın önünde büyük engeller oluşturmaktadır. Katılımevim peşinatsız araba fırsatıyla otomobil sahibi olmak artık çok kolay!

         Peşinatsız araba kampanyaları otomobil sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırırken aynı zamanda yüksek faiz oranları sebebiyle ne yazık ki bu heyecanı kursakta bırakıyor. Kredi çekerek araç sahibi olmak isteyenler ise bir süre sonra kat kat daha fazla ödeme yapacakları düşüncesiyle otomobil hayalinden vazgeçiyor. Kredi çektiklerinde peşinatsız araç alma olanağının ortadan kalktığını bildikleri için vazgeçmek çok da zor olmuyor.

        

Peşinatsız Araç Fikrinin Cazibesine Katılın

 

         Karşınıza birbirinden farklı peşinatsız araç kampanyaları çıkabilir. Ancak hiçbiri size Katılımevim peşinatsız araç güvencesi sunmaz. Çünkü biz üyelerimize bütçelerine uygun taksit miktarını kendilerinin belirleyebileceği bir özgürlük alanı tanırız.

         Katılımevim peşinatsız araç kampanyaları, bütçenize uygun taksit fırsatının yanında sizi dosya masrafı, zorunlu hayat sigortası gibi ek ödemelerle uğraştırmaz. 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız bizim için yeterlidir. 

 

Peşinatsız Araba Almanın Sunduğu Avantajlarla Tanışın

 

         Araç sahibi olmanın artık bir ihtiyaç olduğundan söz etmiştik. Özellikle düzenli iş hayatına sahip bireyler ve çocuk sahibi aileler başta olmak üzere devamlı hareket etmek durumunda kalanlar için toplu taşıma kullanmak git gide daha zor bir hal almakta.

         Bütçeniz dahilinde dilerseniz sıfır dilerseniz ikinci el araç sahibi olabileceğiniz tasarruf finansman yöntemlerimiz en uygun fırsatları size sunuyor. Hiçbir peşinat ödemeden, taksitle, faizsiz araba sahibi olmanın avantajına Katılımevim güvencesiyle kavuşabiliyorsunuz.

         Tasarruf finansman yöntemlerimiz çerçevesinde peşinat ve faiz yükünden tamamen kurtuluyorsunuz. Almak istediğiniz finans destek tutarını bütçenizi referans tutarak kendiniz belirliyorsunuz. Türkiye’nin her yerinden sıfır ya da ikinci el araba sahibi olmanın rahatlığını yaşayabiliyorsunuz. Kredi çekmek gibi bir durumunuz olmayacağı için kredi puanı hesaplamakla geçireceğiniz zamanı arabanızın aksesuarlarını seçmek için harcıyorsunuz.

         Eğer taksitlerinizi ödemekte zorluk yaşarsanız dilediğiniz zaman, hiçbir maddi kayıp yaşamadan dondurma işlemi uygulayabiliyorsunuz. Kişiye Özel veya Çekilişli Planlarımız sayesinde rahatça otomobil sahibi olabileceğiniz Katılımevim peşinatsız araba alma fırsatı hakkında bilgi edinmek için 444 11 00’ı arayabilir ya da online başvuru formumuzu doldurabilirsiniz.

LMLM

LM