Yunanistan
Giriş Tarihi : 17-09-2022 11:34

Sarışaban’da av tüfeğiyle korkunç cinayet

Sarışaban’da av tüfeğiyle korkunç cinayet

Kavala’ya bağlı Sarışaban’da korkunç bir cinayet işlendi. 52 yaşındaki mermer fabrikası işçisi, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafndan av tüfeğiyle vuruldu. Talhisiz işçi kurşunun kalbine saplamasıyla olay yerinde can verdi. 

Edinilen bilgilere göre, Sarışaban-Keramoti yolu üzerinde bulunan bir mermer fabrikasında çalışan 52 yaşında bir işçi, 16 Eylül Cuma sabahı erken saatlerde av tüfeğiyle fabrikanın önünde öldürüldü. İşçiyi av tüfeğiyle öldüren kişi veya kişiler Kavala Emniyet yetkilileri tarafndan aranıyor.

Bölgede şok etkisi yaratan cinayeti görenler olup olmadığı araştırılıyor. 

Kavalanews’ta yer alan habere göre 52 yaşındaki mermer işçisi 16 Eylül Cuma sabahı saat 05:30 sıralarında fabrikaya özel aracıyla intikal etti. Arabasından inmek üzereyken, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından av tüfeğiyle öldürülüdü. Kurşunun kalbine isabet etmesi sonucu talihsiz işçi olay yerinde can verdi. 

Cinayetin fabrika önünde işlendiği esnada fabrikanın içinde çalışan işçilerin bulunduğu gürültü duyduklarını ancak önemsemedikleri kaydedildi. Daha sonra fabrikaya gelen başka işçiler çalışma arkadaşlarının cansız bedeniyle karşılaştı. Şaşkınlık içinde polise haber veren işçiler gördüklerine inanmakta zorluk çekti. 

Cinayete kurban giden ile 15 yıl birlikte çalışan bir işçi gazetecilere yaptığı açıklamada, “çok effendi, iyi bir arkadaş iyi bir aile reisi idi. İşinden evine, evinden işine giden çalışkan bir dostumuzdu. Birileriyle sorunu olduğunu bilmiyorduk. İyi bir insandı. Sorunu olacağını tahmin etmiyoruz, ama gerçekten neden öldürüldüğünü ise bilmiyoruz ve bir türlü anlam veremiyoruz. Korkunç biro lay. Yazık. İki çocuğu var. Hatta biri yakında tıp fakültesini kazandı. Okumaya gitti.. Üzgünüz.” diye konuştu. 

Kısa süre içinde olay yerine giden polis, cinayetin işlendiği alanı sardı. Olay yerine takviye emniyet kuvvetleri, adli tıp uzmanları, ambulans ve itfaiye sevk edildi. 

Kavala Emniyet Müdürlüğü cinayetle ilgili genş çaplı araştırma ve soruşturma başlattı. Katil zanlı veya zanlılarının yakalnması için çalışma başlatıldı. 

LMLM

LM