Ελληνικά
Giriş Tarihi : 20-07-2023 10:47   Güncelleme : 20-07-2023 12:10

Κούλογλου στον Δανίκα: Tο 18τοις εκατό του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλο ποσοστό για κόμμα διαμαρτυρίας

Κούλογλου στον Δανίκα: Tο 18τοις εκατό του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλο ποσοστό για κόμμα διαμαρτυρίας

Στην αρχή φοβήθηκα μπας και πέσω πάνω σε άρνηση και σε προφάσεις και κομματικές σκοπιμότητες. Λάθος μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Στέλιος κούλογλου μου μίλησε και αυτά που μου είπε, από την πλευρά ενός «αμετανόητου» αριστερού, είναι σκέψεις ενός απλού, λογικού, προσγειωμένου και ρεαλιστή πολιτικού. Οπως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα σύγχρονο, επαγγελματικό και σοβαρό. Οπως ότι έχασε εντελώς την επαφή του με την πραγματικότητα. Οπως ότι απόλεσε κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Οπως ότι ο Κυριάκος κέρδισε επειδή πήρε το Κέντρο, αλλά και επειδή «έκλεψε» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Και ότι το ποσοστό 18%-20% του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλο για κόμμα διαμαρτυρίας. Εγώ πρόσθεσα ότι πρέπει να κάνουν τον σταυρό τους που δεν κατέληξαν σε μονοψήφιο ποσοστό.

Η συνομιλία ήταν τηλεφωνική λόγω αποστάσεως Αθήνας - Στρασβούργου. Εκεί τον βρήκα και αυτά που είπαμε μαγνητοφωνήθηκαν και στη συνέχεια απομαγνητοφωνήθηκαν για λόγους ακριβούς μεταφοράς από το στόμα του στην εφημερίδα.

Σκηνή 1

Είχαν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα

-Κάτι μου έλεγες χθες για μια επιτυχία που είχαμε οι δημοσιογράφοι.

«Ψηφίστηκε μια νομοθεσία την οποία είχα προωθήσει εγώ 4 χρόνια πριν, μαζί με τρεις άλλους ευρωβουλευτές, για τις καταχρηστικές αγωγές εναντίον των δημοσιογράφων».

Protothema.gr

LMLM

LM