Yunanistan
Giriş Tarihi : 15-02-2023 11:51

Yunanistan'dan depremzedeler için 230 bin € değerinde ilaç bağışı

Yunanistan'dan depremzedeler için 230 bin € değerinde ilaç bağışı

Türkiye ve Suriye'deki depremzedelerin bakımı için 230.000 € değerinde ilaç bağışı yapılıyor.

Yunanistan'da ilaç endrüstisinde faaliye gösteren DEMO şirketi, sosyal sorumluluk operasyonu kapsamında ve artan dayanışma duygusuyla, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelerin bakımı ve sağlığı için 230.000 € değerinde enjekte edilebilir hastane ilaçları göndermeye devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı'nın çevre ülkelerdeki afetzedelere insani yardım götürme çağrısının ardından şirket, yerel yönetimlerin ve sağlık birimlerinin insanüstü çabalarına pratik yardım sağlamayı görev bilip ivedilikle harekete geçti.

DEMO CEO'su Dimitris Demos, "Değerlerimiz, derhal ve müzakere edilemez şekilde hareket etmemizi ve elimizdeki imkanlarla ön cephedekilerin cesur çabalarını güçlendirmek için güçlerimizi bir araya getirmemizi gerektiriyor" dedi. 

İlaç endüstrisinde lider olan DEMO, uluslararası alanda Birleşmiş Milletler, UNICEF, Dünya Sağlık Örgütü, Sınır Tanımayan Doktorlar ve Uluslararası Kızıl Haç'ın resmi tedarikçilerinden biri olarak tanınmakta.

Şirket, insanlara hizmet etmenin doğal bir unsur olduğu ve faaliyetlerinin sosyal etkisinin dünya çapında milyonlarca insanın sağlığı ve yaşam kalitesi için doğrudan ve temel olduğu bir sektörde faaliyet göstermektedir denildi.

LMLM

LM