Afrika Örgüsü 2023

Afrika örgüleri aslında Afrika geleneğinde yüzyıllardır süregelen bir saç modelidir.

Türkiye - 18-04-2023 15:39 5075 kez okundu.

Afrika Örgüsü 2023

Afrika örgüsü, kadınlar ve erkeklerin son zamanlarda severek kullandığı bir saç modelidir. Afrika örgüleri aslında Afrika geleneğinde yüzyıllardır süregelen bir saç modelidir. Ünlülerin ve sosyal medyanın da etkisiyle, günümüzde dünya çapında popülerdir. Afrika örgüsü örmek için özel bir teknik mevcuttur. Bu tekniği başarabilen kişiler, çeşitli unsurlara dikkat ederek afrika örgüsü örmektedirler. İyi örülmüş bir afrika örgüsü, yıkandığı zaman örülmemiş saçtan bile daha temiz kalmaktadır. Afrika örgüleri yaparken mutlaka saç için uygun iplikler kullanılmalıdır. Böylece, aylarca sizinle birlikte kalacak ve tarzınıza tarz katacak saçlara sahip olmanız mümkündür. Peki afrika örgüsü 2023 saç modelleri nelerdir? En popüler afrika örgüleri neler? İşte sizler için en güzel afrika saç modelleri…

En Güzel Afrika Örgüsü Modelleri

Afrika örgüleri örmek, diğer örgü tekniklerine göre daha zorlayıcı bir tekniğe sahiptir. Sıkı örülen bu örgüler, aylarca aynı görünümü korumaktadır. Bu noktada, bu örgü için hangi sentetik saçların kullanıldığı da önem arz etmektedir. Rengarenk afrika örgüleri için genellikle sentetik saçlar ile ekleme yapılır. Bu saçlar da aylarca sizinle kalmaktadır. Yani, gerçekten bu iş ile ilgilenen başarılı bir güzellik merkezinden başkasına güvenemezsiniz! Bununla birlikte, farklı afrika saç modelleri de vardır. Afrika örgüsü 2023 saç modelleri arasında cornrow modelleri ön plana çıkmaktadır. Bununla birlikte, rasta saçlar da oldukça sık tercih edilen modellerden birisi. Cornrow saçları genellikle bir sürü örgü parçası istemeyen kişiler tercih etmekte. Elbette bu örgülere de saç eklenebilir, ancak afrika örgüsü sizin için tam bir renk değişimi imkanı sunmaktadır. Cornrow modelinde ise daha geçişli bir çift ton elde edilir.

2023 Örgü Modelleri

Bir diğer 2023 örgü modeli ise rastadır. Aslında rasta tam bir örgü olarak geçmez, ancak afrika örgüsü modelleri arasında yer almaktadır. Rasta, özel bir teknik ile saç tellerinin iç içe geçmesini sağlama yöntemidir. Böylece, daha farklı bir saç örgüsü ortaya çıkar. Özellikle yurt dışında çok popüler olan rasta, ülkemizde de tercih edilmektedir. Afrika örgüleri ise modası asla geçmeyen bir akımdır. Öyle ki, rengarenk saçlarınızı birkaç ayda bir değiştirerek yeni bir renge merhaba demeniz mümkündür. Bunu saç boyası ile de yapabilirsiniz, ancak saçlarınız bir sürü kimyasaldan dolayı zarar görerek yanabilir. Afrika örgüleri ise aylarca saçınıza dinlenme olanağı sağlar. Böylece, saçlarınızı tedavi etmiş olursunuz.

Birkaç ay boyunca ısı işlemi dahi görmemiş saçlarınız, dinlenme fırsatı bulur. Aynı zamanda, saç bakım rutininiz oldukça kolaylaşır. Öyle ki, yeni uyandığınızda bile saçlarınız dışarı çıkmaya hazır halde olacak! Siz de saçınızda yeni Afrika örgüleri görebilir ve stilinizi değiştirebilirsiniz. Hiçbir zararı olmayan bu saç modeli, sizi diğerlerinden ayıracaktır.

 

Darkroom nedir başlıklı yazı ilginizi çekebilir.

 

DİĞER HABERLER
Promosyon Termos Çeşitleri ile Farkınızı Ortaya Koyun

Promosyon Termos Çeşitleri ile Farkınızı Ortaya Koyun

24-04-2024 - Türkiye

Teleferik kazası: Düşen vagonda bir kişi öldü

Teleferik kazası: Düşen vagonda bir kişi öldü

13-04-2024 - Türkiye