Galatasaray'a Mauro Icardi müjdesi

SPOR - 23-11-2023 11:02 1317 kez okundu.

Galatasaray'a Mauro Icardi müjdesi

Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlığın ardından iğneyle sahaya çıkan Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'nin, Alanyaspor ve Manchester United maçları öncesi tamamen iyileşmek üzere olduğu öğrenildi.

Galatasaray, özlediği Icardi’ye kavuşmak üzere. Sakatlığı nedeniyle son haftalarda iğneyle sahaya çıkan ve alışılmış performansının çok gerisinde bir grafik çizen Arjantinli yıldız, milli arada kendine geldi. Topuğundaki ağrılar nedeniyle dinlenmesi gereken 30 yaşındaki santrfor, geçtiğimiz hafta boyunca takımla çalışmalara katılmadı.

 Bu sırada kendisine doktorların verdiği özel programı uygulayan tecrübeli oyuncu, sakatlığını tamamen atlatmak üzere. Icardi, ara sonrasında oynanacak Alanyaspor ve Manchester United maçları öncesinde kendisini çok iyi hissettiğini ve takımla çalışmaya hazır olduğunu hem teknik heyete hem de sağlık ekibine bildirdi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, yaşadığı sakatlıktan dolaylı son haftalarda iyi bir performans sergileyememişti. Arjantinli golcü, milli aranın bitimiyle birlikte yeniden eski formuna ulaşmayı hedefliyor.

Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray forması ile toplam 20 maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 15 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında 3 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. (Fanatik)

t24.com.tr

DİĞER HABERLER
UEFA Avrupa Ligi'nde ve Avrupa Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde ve Avrupa Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu

20-04-2024 - SPOR

Juventus, Ronaldo’ya 10 milyon euro tazminat ödeyecek

Juventus, Ronaldo’ya 10 milyon euro tazminat ödeyecek

19-04-2024 - SPOR