Ελληνικά
Giriş Tarihi : 25-10-2023 11:01

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας έπνιξε την κόρη του

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας έπνιξε την κόρη του

Η 42χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της

Με ψαροντούφεκο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, ο 69χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 42χρονης κόρης του, την οποία φέρεται να στραγγάλισε στο διαμέρισμα όπου εκείνη διέμενε, στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Ο 69χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα καταθέσει στους αστυνομικούς, στο πλαίσιο της προανάκρισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε σκλήρυνση. Ο πατέρας είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα, όταν ο αδελφός της 42χρονος πήγε να την επισκεφθεί και την εντόπισε νεκρή. Εξετάζοντας μακροσκοπικά τη σορό, η ιατροδικαστής διαπίστωσε ευρήματα που παραπέμπουν σε ασφυκτικό θάνατο.

 

Αναζητώντας τους γονείς της, οι αστυνομικοί έφτασαν σε διαμέρισμα στην Τούμπα όπου διαμένει ο 69χρονος πατέρας. Ο άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος, πιθανόν στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει, ενώ δίπλα του βρέθηκε το ψαροντούφεκο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της φερόμενης πράξης του. Εξετάζεται πάντως η εκδοχή να συνδέεται με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το θύμα.

«Γλυκιά και ευχάριστη η 42χρονη, δύσκολος και μονόχνοτος ο πατέρας της»

Γείτονες που γνώριζαν τη 42χρονη έκαναν λόγο για ένα γλυκό πλάσμα, ευχάριστο, με καλοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, για τον 69χρονο πατέρα, μια γειτόνισσα υποστήριξε ότι είναι δύσκολος άνθρωπος. Όπως επισημαίνει, το μοιραίο απόγευμα της Τρίτης δεν άκουσε κάτι που να της κίνησε την περιέργεια.

«Ήταν δύσκολος άνθρωπος ο πατέρας. Ήταν μονόχνοτος, αγέλαστος. Δεν είχε καμία επαφή με εμάς, σχεδόν ούτε καλημέρα. Ερχόταν 2-3 φορές την εβδομάδα, έμενε εδώ. Δεν ακούσαμε τίποτα. Η 42χρονη ήταν ένα ευχάριστο πλάσμα, ήταν γλυκύτατη», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

 

Σύμφωνα με τα όσα είπε γείτονας στο Open, ο πατέρας φρόντιζε κάποιες ημέρες την εβδομάδα το παιδί του.

«Ήταν σε αμαξίδιο, έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Την πρόσεχε ο πατέρας κάποιες ημέρες της εβδομάδας, τις υπόλοιπες τη φρόντιζε μια γυναίκα. Δεν φαινόταν να είχε προστριβή με τον πατέρα της. Ήταν ήσυχη οικογένεια, δεν δημιούργησαν ποτέ κανένα πρόβλημα στην πολυκατοικία».

zougla.gr

LMLM

LM