Türkiye
Giriş Tarihi : 20-12-2022 10:35

Aristo Diyeti ile Sağlıklı Yaşam

Eğer kötü beslenme alışkanlıklarınız varsa, hareketsiz bir yaşam sürüyorsanız bu alışkanlıklarınızı değiştirmek için bir diyet programına ihtiyaç duyabilirsiniz.

Aristo Diyeti ile Sağlıklı Yaşam

Kilo vermek, birçok kişi için aç kalmakla sağlanır. Ama aslında sağlıklı besin seçimleri yaparak en sağlıklı şekilde kilo kaybetmek mümkündür. Önceliğiniz kilo vermek olsa bile işe ilk olarak sağlıklı olmayı istemekle başlamalısınız. Sağlık sorunlarını önlemek ya da çözümünü sağlamak, daha enerjik olmak, psikolojik olarak iyi hissetmek ve hayalinizdeki kiloya düşmek için yapabileceğiniz şeyler çok basit. Sağlıklı beslenmek, hayatınıza sayısız fayda getirir. Kilo vermek ve verdiğiniz kiloları geri almamak için kısa süreli diyetler yapmak yerine sağlıklı beslenmek alışkanlığı kazanmanız gerekir. Ayrıca sağlıklı beslenmek ideal kilonuza ulaşmanın yanında diyabet, kanser, kalp hastalıkları, yüksek tansiyon gibi rahatsızlıklara karşı da sizi korur.

Eğer kötü beslenme alışkanlıklarınız varsa, hareketsiz bir yaşam sürüyorsanız bu alışkanlıklarınızı değiştirmek için bir diyet programına ihtiyaç duyabilirsiniz. Sağlıklı beslenmek için ilk adımı atmak başlangıçta zordur. Şok diyetler ya da size uygun olmayan diyet listelerini deneyip pes etmiş olabilirsiniz. Ama önemli olan tekrar tekrar denemek ve size en uygun diyeti bulmaktır. Aristo diyeti bu noktada kötü alışkanlıklardan kurtulmak ve yerine yepyeni sağlıklı alışkanlık kazanmak için tercih edilebilecek en iyi diyet programıdır. Aristo diyeti yaparken kilonuza takıntılı olmak yerine sağlıklı beslenmeye odaklanırsınız. Çünkü Aristo Diyeti sizi aç bırakmaz, en sağlıklı yiyecekleri gönül rahatlığıyla yemenizi sağlar. Aç kalmadığınızda, aslında zihninizde diyet yapmıyor olduğunuz duygusu oluşur. Böylece aslında hiçbir şeyden mahrum kalmadığınızı bilir ve kendi isteğinizle sağlıklı seçimler yaptığınızın farkına varırsınız.

Aristo Diyeti Nedir?

Aristo diyeti kendinize en iyi şekilde bakmanızı sağlayan bir beslenme programıdır. Aristo Diyetinin mucidi ise Dr. Gönül Ateşsaçan’dır. Ülkemizden çıkıp dünyada birçok Hollywood ünlüsü tarafından da yapılmıştır. Aristo diyetini deneyerek zayıflayan ünlülerden sonra daha da popüler olmuş bir diyettir. Dr. Gönül Ateşsaçan ayrıca “Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam” kitabının da yazarıdır.

Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam

Kilo vermek, kilonuzu korumak ve sağlıklı beslenmeye devam etmek için bir arıyorsanız en doğru tercih Aristo Diyeti olabilir. Her insanın ideal kilosu farklıdır. Vücudunuz tamamen size özgüdür. Bu açıdan vermeniz gereken fazla kilolar da tamamen size özeldir. İşte Aristo diyeti tamamen kişiye özel olarak hazırlanan diyet programıyla kişilere en sağlıklı yoldan kilo verdirmeyi amaçlar.

Kas ve kemik yapısı, su ve yağ oranı, hayat şekli, sağlık geçmişi, genetik, diyet yapma sıklığı, ne kadar hareketli olunduğu, önceki kilo verme hikâyesi gibi birçok değişken göz önünde bulundurulur. Buna göre ne kadar kilo vermeniz gerektiği ve neden kilo veremediğiniz gibi bilgiler de edinilmiş olur.

Daha önce denediğiniz diyetlerde kendinizi mutsuz, halsiz ve stresli hissettiyseniz diyetlere karşı önyargılı olabilirsiniz. Ancak Aristo Diyeti, kısa süreli şok bir diyet programı değildir. Dolayısıyla aç kalmaz, halsizleşmek, mutsuz olmak da söz konusu olmaz. Aristo Diyeti yaşamınız boyunca sürdürebileceğiniz alışkanlıklar kazanmanızı sağlar. Böylece kilo verirken sağlığınızı kaybetmezsiniz. İdeal kilonuza ulaştığınızda bile edindiğiniz bu sağlıklı alışkanlıkları sürdürebilirsiniz.

Bitkisel bazlı beslenme programı olan Aristo diyeti, sebze ve meyvelerin faydalarından maksimum seviyede yararlanmanızı amaçlar. Böylece her türlü hastalıktan korunmak ve daha zinde bir yaşam sürmek için ihtiyacınız olan tüm vitamin ve mineralleri almış olursunuz.

Kaynak: https://www.diyetio.com

LMLM

LM