DÜNYA
Giriş Tarihi : 13-11-2023 11:59   Güncelleme : 13-11-2023 12:22

Biden bir kez daha ne yapacağını şaşırdı

Biden bir kez daha ne yapacağını şaşırdı

Kameralar önünde sık sık zorlu anlar yaşayan ABD Başkanı Joe Biden, bir kez daha ne yapacağını şaşırdı. Gaziler günü törenine katılan Biden, çelenk yerleştirdikten sonra yine yolunu bulamadı.

ABD Başkanı 80 yaşındaki Joe Biden, kameralar önünde yine rezil oldu. Gaziler günü törenine katılan Biden nereye gideceğini bilemedi. Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in yanına yönlendirildi.

Yaşı sebebiyle sık sık eleştiri yağmuruna tutulan ABD Başkanı, o ünlü anlarından birini bir kez daha yaşadı. Çelenk yerleştirdikten sonra sudan çıkmış balığa dönen Biden, kendisine nereye gideceği gösterilene kadar ne yapacağını bilemedi.

80 yaşındaki Başkan, geçmişte de sık sık benzer görüntülere sahne vermişti. Sahneden inerken yolunu kaybeden Biden nereye gideceğini şaşırmış, dünya medyasının alay konusu olmuştu. ABD 2024 başkanlık seçimlerindeki en büyük rakibi Donald Trump, Biden'ı taklit etmişti.

Akıllara kazınan başka bir görüntü ise ABD Başkanı'nın uçağa binerken defalarca düşmesi olmuştu. Kameralar karşısında merdiven çıkan Biden, art arda dengesini kaybederek zor anlar yaşamıştı.

ABD Başkanı'nın çevresindeki askerlere zor anlar yaşattığı bir başka gün de hava kuvvetleri mezuniyeti töreni sırasında oldu. Askerleri tebrik etmesinin ardından sahneden inmeye hazırlanan Biden takılıp düşmüş, yakın korumaları tarafından yerine eşlik edilmişti.

cnnturk

LMLM

LM