Ελληνικά
Giriş Tarihi : 14-09-2023 11:42

Η Φον Ντερ Λάιεν μιλούσε και η επίτροπος έπλεκε ροζ κάλτσες

Η Φον Ντερ Λάιεν μιλούσε και η επίτροπος έπλεκε ροζ κάλτσες

Στο άκουσμα της συνεδρίασης της Κομισιόν, οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους τη διαδικασία, όπου οι πολιτικοί σηκώνουν στις «πλάτες» τους ορισμένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα της Ευρώπης. Και όντως, κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι, ιδιαίτερα όταν στο βήμα βρίσκεται, η πρόεδρος, Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν. Ωστόσο, η σημερινή ομιλία της προέδρου στο Ευρωκοινοβούλιο έγινε... viral.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Κομισιόν ήταν επικεφαλής της συζήτησης στην Ευρωβουλή και ανέβηκε στο βήμα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας, η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ., Ίλβα Γιόχανσον, «πιάστηκε» από την κάμερα να ακούει την ομιλία και παράλληλα να... πλέκει μία ροζ κάλτσα.

EU Commissioner Ylva Johansson Caught Knitting Again - Viral Video #shorts

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ευρωπαία επίτροπος εμφανίζεται σε συνεδρίαση να πλέκει. Το 2021 οι φωτογράφοι την είχαν «συλλάβει» σε άλλη συνεδρίαση να πλέκει μία μάλλινη μπλε κάλτσα.

Η Ίλβα Γιόχανσον έχει δηλώσει μεγάλη θαυμάστρια του πλεξίματος και έχει δείξει τις κάλτσες που πλέκει συνήθως για συναδέλφους της στο Ευρωκοινοβούλιο.

cnn.gr

LMLM

LM