SPOR
Giriş Tarihi : 08-09-2023 12:08   Güncelleme : 08-09-2023 23:23

Galatasaray, İspanyol yıldız için kesenin ağzını açtı!

Galatasaray, İspanyol yıldız için kesenin ağzını açtı!

Yaptığı transferlerle Avrupa'da ses getiren Galatasaray, harekatına devam ediyor. 15 Eylül'de bitecek olan transfer döneminde fırsat kovalayan sarı-kırmızılı ekipte rota Fransa'ya çevrildi. Yoğun bir çalışma başlatan kurmaylar, PSG'de forma giyen İspanyol yıldız için temasa geçmeye hazırlanıyor.

Trendyol Süper Lig'i kazanarak gelecek sezon da Avrupa'nın bir numaralı kupasında yer almak isteyen sarı-kırmızılı ekip fırsat transferi kovalıyor. Kurmaylar rotayı Fransa'ya kırdı. Teknik heyet orta sahaya çift yönlü bir oyuncunun takviye edilmesini istiyor. (A Spor)

Daha önce Kalvin Phillips, Donny van de Beek ve Thiago Alcantara gibi isimlerle adı anılan Galatasaray'ın listesine yeni bir yıldız girdi. Galatasaray'ın hedefindeki isim İspanyol orta saha Fabian Ruiz.

27 yaşındaki futbolcu Fransız devi PSG'de forma giyiyor. Real Betis altyapısından çıkan yıldız isim ilk olarak Elche'ye kiralandı. Oyuncu 2018 yılında Napoli'ye 30 milyon euro karşılığında transfer oldu.

Burada geçirdiği 4 yılın ardından PSG, geçtiğimiz sezonun yaz transfer döneminde yıldız ismi 23 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Fabian Ruiz'in güncel piyasa değeri ise 32 milyon euro olarak biliniyor.
İspanyol futbolcu merkez orta saha dışında 10 numara ve ön liberoda da forma giyebiliyor. Bu sezon ligde 4 maça çıkan Ruiz, 1 asistlik katkı sağladı. Ayrıca 27 yaşındaki futbolcu toplamda 98 dakika süre bulabildi.
Yıldız isim İspanya Milli Takımı ile 18 maça çıktı. Fabian Ruiz bu müsabakalarda 1 gol ve 6 asiste imza attı. Galatasaray, İspanyol oyuncu için çalışmalara başladı.cnnturk

LMLM

LM