Ελληνικά
Giriş Tarihi : 29-09-2022 11:05

Η σχέση του ληστή των Mac Donald’s με την πολυτεχνειούπολη και την δόκιμη αστυφύλακα

Η σχέση του ληστή των Mac Donald’s με την πολυτεχνειούπολη και την δόκιμη αστυφύλακα

Νέες άγνωστες λεπτομέρειες για την δράση των συμμοριών που λυμαίνονταν τη φοιτητική εστία στου Ζωγράφου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών φανέρωσε ένα «τρίγωνο» υποθέσεων μέσα στις οποίες αποκαλύπτεται και ο ύποπτος ρόλος της δόκιμου αστυνομικού. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr , ένας από τους συλληφθέντες της υπόθεσης είναι ο 20χρονος «ληστής των Mc Donald’s» ο οποίος την περασμένη Παρασκευή είχε ληστέψει το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας στην περιοχή του Παλιού Φαλήρου.

Ακολούθησε καταδίωξη που τελείωσε στο Νέο Κόσμο και συνελήφθη ο νεαρός ενώ διέφυγε ο συνεργός του. Μετά την απολογία του στον ανακριτή, πήρε τον δρόμο για την φυλακή. Μια μέρα νωρίτερα, είχαν ληστέψει ένα εστιατόριο στην περιοχή του Συντάγματος, ξυλοκοπώντας τον Ιάπωνα υπάλληλο, και αρπάζοντας ένα λευκό μηχανάκι με το οποίο γινόταν η διανομή των παραγγελιών.

Το ίδιο βράδυ, πήγαν με το μηχανάκι σε ένα πρατήριο καυσίμων στον Άγιο Δημήτριο και με την απειλή όπλου, πήραν από τον υπάλληλο τις εισπράξεις. Μάλιστα, δεν δίστασαν να κλέψουν και ένα αυτοκίνητο με γαλλικές πινακίδες το οποίο εγκατέλειψαν στην πλατεία Κυνοσάργους στον Νέο Κόσμο προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που τους κυνηγούσαν μετά την ληστεία στα Mc Donald’s. 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το λευκό μηχανάκι των δραστών στην περιοχή του Ζωγράφου και έμειναν έκπληκτοι από το σημείο. Ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της δόκιμου αστυνομικού και γι’ αυτούς ήταν ένα ακόμα στοιχείο που έδειχνε τις σχέσεις που είχε η νεαρή με τα μέλη της συμμορίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 22χρονη κατηγορούμενη φέρεται να διατηρεί ερωτική σχέση, πριν μπει στις σχολές της αστυνομίας, με έναν από τους φίλους του φερόμενου αρχηγού των εγκληματικών οργανώσεων. 

πηγη

LMLM

LM