Ελληνικά
Giriş Tarihi : 23-09-2022 09:38   Güncelleme : 17-03-2023 09:39

Power Pass: Πληρώνεται το επίδομα ρεύματος

Power Pass: Πληρώνεται το επίδομα ρεύματος

Μέχρι και τη Δευτέρα θα γίνει η πληρωμή για το Power Pass, χιλιάδες δικαιούχοι περιμένουν να πάνε στα ATM για να λάβουν το επίδομα ρεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, το επίδομα ρεύματος θα πληρωθεί μέχρι και τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου. Η πληρωμή για το power pass έχει καθυστερήσει πολύ, καθώς ήταν να πληρωθεί από τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη.

Ποιοι θα τα πάρουν

Όσοι έλαβαν εκκαθαριστικό από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιούνιο αναμένεται να λάβουν το Power Pass μέχρι και τη Δευτέρα.

Οι δικαιούχοι της εν λόγω επιδότησης δεν χρειάστηκε να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στο vouchers.gov.gr για να λάβουν το ποσό που τους αναλογεί καθώς ελήφθησαν στοιχεία απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

Τα τελικά ποσά του Power Pass που θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα είναι μικρότερα σε σχέση με αυτά που είχαν πιστωθεί το εξάμηνο Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022 καθώς η πληρωμή αυτή θα αφορά για ένα μήνα και για την συγκεκριμένη πληρωμή δεν απαιτείται αίτηση, αλλά τα στοιχεία ελήφθησαν απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

LMLM

LM