Türkiye
Giriş Tarihi : 15-12-2022 12:05

Romanya Nakliye

Romanya ile Türkiye arasında çok farklı sektörlerde alışveriş olmakta ve buna bağlı olarak da her zaman komple yük taşımacılığı miktarınca yük olmamakta, az miktarda yüklerin de Romanya’ya ulaştırılması gerekmektedir.

Romanya Nakliye

Bir Doğu Avrupa ülkesi olan Romanya aynı zamanda Avrupa’nın üretim düzeyi en düşük ülkelerinden birisidir. Uzun yıllardır ekonomik anlamda beklenen atılımı yapamamış olan Romanya ile Türkiye arasında köklü ilişkiler mevcuttur.

Romanya ile Türkiye’nin kara sınırı olmamasına rağmen pek çok işletme ikili ticaret yapmakta, bu noktada da Romanya nakliye hizmeti veren firmalara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu alanda işinin ehli, donanımlı, güçlü altyapıya sahip ve tecrübeli nakliye firmaları seçerseniz çok daha sağlıklı olacak, yükleriniz en kısa sürede ve en güvenli biçimde ilk yükleme noktasından son alıcıya ulaştırılacaktır. Saygınlar Nakliyat 2000’lerin başından bu yana iki ülke arasında taşımacılık yapmakta, bütün beklentileri karşılamaktadır.

Romanya Parsiyel Nakliye

Romanya ile Türkiye arasında çok farklı sektörlerde alışveriş olmaktadır. Buna bağlı olarak da her zaman komple yük taşımacılığı miktarınca yük olmamakta, az miktarda yüklerin de Romanya’ya ulaştırılması gerekmektedir. Saygınlar Nakliyat Romanya parsiyel nakliye çözümüyle miktarı her ne olursa olsun yüklerinizi Romanya’ya ulaştırmanıza yardımcı oluyor.

Parsiyel nakliyede firma, yüklerinizi depolarında topluyor ve haftanın belli günlerinden Romanya’ya doğru tırlar harekete geçiyor. Aynı güzergaha gidecek yükler tek araca yüklendiği için başka hiçbir yere uğranılmıyor ve çok kısa sürede Romanya’daki son alıcıya ulaştırılıyor. Romanya parsiyel nakliye fiyatları yüklerinizin araçta kapladığı yere göre hesaplanıyor ve böylece en ekonomik fiyatlarla taşınıyor.

Romanya Karayolu Nakliye

Türkiye ile Romanya arasında doğrudan kara sınırı olmadığından karayoluyla doğruda geçiş yapılamamaktadır. Fakat Saygınlar Nakliyat Romanya karayolu nakliye çözümlerinde en hızlı ve en güvenli güzergahları tercih etmekte, iki farklı güzergâh arasında seçim yaparak yüklerinizi taşımaktadır.

Karayolu nakliye ile araçları Bulgaristan üzerinden Romanya’ya ulaşabildiği gibi Sakarya karasu Limanından gemilere bindirilen araçlar Romanya’nın Köstence Limanına ulaştırılarak oradan son alıcıya dağıtımları yapılabilmektedir. Bulgaristan’a üç farklı sınır kapısından giriş yapılabildiği için en müsait sınır kapısı seçilmekte, kısa sürede Bulgaristan ve oradan da Romanya sınırına ulaşılmaktadır.

Firmanın karayoluyla taşıdığı yükler 5-6 gün içinde ilk yükleme noktasından son alıcıya ulaştırılmakta, hatta çoğu kez 3 günde dahi teslimat yapılabilmektedir.

Romanya Nakliye Fiyatları

Saygınlar Nakliyat Türkiye’nin bütün illerinden yük kabulü yapabilmekte, Romanya’ya varıldığında da başta başkent Bükreş olmak üzere Alba, Arad, Argeş, Bihor, Braşov, Köstence, Dolj, Mureş, Satu Mare gibi bütün şehirlere dağıtım gerçekleştirmektedir.

Romanya nakliye fiyatları konusunda piyasadaki en uygun teklifleri sunan firma, fiyatlandırmalarını çeşitli detaylara göre belirlemektedir. Yüklerinizin teslim alındığı yer ile teslim edileceği yer arasındaki mesafe en temel belirleyici olmaktadır. Yine yükünüzün en, boy, yükseklik, adet üzerinden navlun hesabı yapılmakta, bu da Romanya nakliye fiyatlarını etkilemektedir. Üçüncü olaraksa yüklerinizin özelliklerine göre farklı nakliye türleri kullanılmakta, nakliye türüne göre hizmet detayları, araçlar, donanımlar değiştiği için fiyatlar farklılaşmaktadır.

https://www.sayginlarnakliyat.com/romanya-nakliye detaylı bilgi için linki tıklayabilirsiniz.

LMLM

LM