Türkiye
Giriş Tarihi : 02-12-2022 14:30

Tüyap Avrasya Kapı Pencere Fuarı Gerçekleşti

Tüyap Avrasya Kapı Pencere Fuarı Gerçekleşti

Her sene olduğu gibi bu senede yapılan Tüyap Avrasya Kapı Pencere Fuarı ziyaretçilerini tatmin etti. Fuarın en gözde üreticilerinden birisi de  %100 yerli üretim yaparak markasından söz ettirmeyi başaran Real Cam Balkon oldu.

Gittikçe küçülen ve çirkinleşen evlerde çözüm yolları arayan Real Cam Balkon, stresle baş etmenize de destek olmaktadır. Yorucu geçen bir günün ardından iklimsel hava koşullarından etkilenmeden balkon keyfi yapmanızı sağlayan ürünler üretmektedir.

 

Real Cam Balkon Firmasının Üretim Kalemleri

Real Cam Balkon firması öncelikli olarak ürettiği ürünler şunlardır;

  • İspanyolet Cam Balkon
  • Katlanır Cam Balkon
  • Sürme Cam Balkon
  • Giyotin Cam Balkon
  • Kış Bahçesi

 

Real Cam Balkon Katılımcı Rekorunu Tazelemek İstiyor

Katıldığı fuarlarda en çok ziyaretçiyi standına çekebilmeyi başaran Real Cam Balkon kaliteli ürünleri ve sektörde devrim yaratacak modelleri ile sadece fuarda değil tüm dünyada titizlikle takip edilmektedir.

Ülkemiz ekonomisinin ve şirketin gelişimi için etik değer yargıları içerisinde rekabet etmek temel görevi edinen Real Cam Balkon. Bu doğrultuda her zaman, ürün ve hizmet kalitesinin artırılmasına, yeni teknolojilere geçilmesine öncülük etmiştir.

Bu fuarı kaçırdım diye üzülmeyin, yapılması planlanan fuarlara gelmeyi sakın unutmayın. Ajandanıza not alarak hızlı çözüm ve müşteri memnuniyetini ilke edinen Real Cam Balkon’un  %100 yerli üretim anlayışı ile verdiği hizmetlere şahit olun. Firmanın ürünlerini yakından görmek ve test etmek isteyebilirsiniz. Ayrıca stantta bulunan uzman personellerimiz ile bilgi alışverişinde bulunarak randevu bile oluşturabilirsiniz.

İletişim için; Real Cam Balkon firmasının ürünlerini görmek ve fikir edinmek isterseniz detaylı bilgideki  resmi web adresini ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanı sıra  Küçükbalıklı Mah. 8. Güven Sk. No : 8 Osmangazi / BURSA adresinde bulunan Real Cam Balkon’a +90 850 466 7325 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

 

Edirne Cam Balkon bayilerimize buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

LMLM

LM