Ελληνικά
Giriş Tarihi : 09-10-2026 16:23   Güncelleme : 09-10-2026 16:25

Αστυνομικός αυτοκτόνησε μέσα σε υπηρεσιακό λεωφορείο με το όπλο του

Αστυνομικός αυτοκτόνησε μέσα σε υπηρεσιακό λεωφορείο με το όπλο του

Το περιστατικό συνέβη στο πρώην στρατόπεδο Νταλίπη, όπου φυλάσσονται οι υπηρεσιακές κλούβες και λεωφορεία της ΔΑΕΘ

Θεσσαλονίκη:  Ένας 42χρονος αστυνομικός αυτοκτόνησε μέσα σε υπηρεσιακό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο.

  • Το περιστατικό συνέβη στο πρώην στρατόπεδο Νταλίπη, όπου φυλάσσονται οι υπηρεσιακές κλούβες και λεωφορεία της ΔΑΕΘ.
  • Ο αυτόχειρας εργαζόταν στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης οχημάτων.
  • Οι αρμόδιες Αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο πρώην στρατόπεδο Νταλίπη, σε χώρο που φυλάσσονται οι υπηρεσιακές κλούβες και τα λεωφορεία της ΔΑΕΘ που χρειάζονται εργασίες.

Ο αυτόχειρας βρισκόταν μέσα στο υπηρεσιακό λεωφορείο όταν προέβη στο απονενοημένο διάβημα με το όπλο που του είχε χορηγήσει η υπηρεσία. Ο εκλιπών υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης οχημάτων.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η τραγωδία διενεργείται από τις αρμόδιες Αρχές.

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1768817/thessaloniki-astynomikos-aftoktonise-mesa-se-ypiresiako-leoforeio-me-to-oplo-tou?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwdGRzaAU1keljbGNrBTWR5GV4dG4DYWVtAjExAHBkb2YFc3J0YwZhcHBfaWQMMzUwNjg1NTMxNzI4AAEeDJVEBx9iVbCSKBzU6KhWC4fT9DEeb4-0XNL67UbpHFt_IHHkrODuw52N3dY_aem_DcZHwMtqrbqClYClk0RCYA&sfnsn=wa#Echobox=1791537407

AdminAdmin