Ελληνικά
Giriş Tarihi : 26-03-2024 13:12   Güncelleme : 26-03-2024 13:22

Κατέρρευσε γέφυρα στη Βαλτιμόρη – Φόβοι για νεκρούς- video

Κατέρρευσε γέφυρα στη Βαλτιμόρη – Φόβοι για νεκρούς- video

Η γέφυρα που κατέρρευσε στη Βαλτιμόρη είναι η Francis Scott Key Bridge ενώ το πλοίο που έπεσε πάνω της φέρεται να είναι σημαίας Σιγκαπούρης.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ όταν φορτηγό πλοίο που μετέφερε κοντέινερ χτύπησε έναν από τους πυλώνες γέφυρας με αποτέλεσμα την κατάρρευσή της.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες στη γέφυρα τη στιγμή της κατάρρευσής της υπήρχαν 3-4 ιδιωτικά οχήματα και επτά εργάτες.

Σύμφωνα με χειριστή πυροσβεστικού πλοιαρίου «ένα πλοίο με κοντέινερ χτύπησε την Key Bridge στη Βαλτιμόρη. Τμήμα της γέφυρας έχει καταρρεύσει. Στην περιοχή σπεύδουν πλοιάρια της πυροσβεστικής και της αστυνομίας».

 

 

Η ανακοίνωση της εταιρίας για την πρόσκρουση του φορτηγού - πλοίου

Η εταιρεία Synergy Marine Group ανακοίνωσε ότι το φορτηγό πλοίο της Dali με σημαία Σιγκαπούρης προσέκρουσε σε πυλώνα της γέφυρας Francis Scott Key Bridge στη Βαλτιμόρη, στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ.

«Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν καθοριστεί ακόμη», διευκρίνισε η εταιρεία, ενώ πρόσθεσε ότι όλα τα μέλη του πληρώματος του Dali όπως και οι δύο πλοηγοί που βρίσκονταν πάνω σε αυτό την ώρα του συμβάντος, είναι καλά στην υγεία τους.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει ένα πλοίο να προσκρούσει σε πυλώνα της γέφυρας και στη συνέχεια μεγάλο μέρος της να καταρρέει και να πέφτει στον ποταμό Πατάπσκο.

dnews.gr

 

 

LMLM

LM