SPOR
Giriş Tarihi : 15-03-2024 12:44

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Fenerbahçe, sahasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'e 1-0 yenilmesine rağmen çeyrek finale yükseldi.

Konuk ekibin golünü 68'de Rasmussen kaydetti. Fenerbahçe, ilk maçı 3-0 kazandığı için yenilgiye rağmen adını çeyrek finale yazdırdı.

Fenerbahçe’de 90+2’nci dakikada sakatlanan Mert Hakan Yandaş’ın yerine Muhammet Zeki Dursun oyuna dahil oldu. Altyapıdan kadroya dahil edilen 17 yaşındaki futbolcu bu maçla birlikte Fenerbahçe formasını ilk kez giydi.

Fenerbahçe, Saint-Gilloise karşılaşmasında 5 futbolcusundan yararlanamadı. Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmada gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Krunic'in yanı sıra King, Çağlar Söyüncü, Becao ve Bonucci mücadelenin kadrosuna yer alamadı. Ayrıca UEFA listesinde isimleri bulunmayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun da maçın kadrosunda yer bulamadı.

Montella tribündeydi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint-Gilloise’ı konuk ettiği mücadeleyi Ülker Stadyumu’ndan takip etti. A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Selçuk Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı da karşılaşmayı yerinde izledi.

UEFA Başkanı Ceferin Kadıköy'de

Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise'u konuk ettiği karşılaşmayı UEFA Başkanı Alexander Ceferin de takip etti. Ceferin, başkan Ali Koç, ile birlikte Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçını izlemek için Ülker Stadyumu'na geldi. Tekne ile stadyuma gelen UEFA Başkanı Alexander Ceferin ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarların arasından yürüyerek protokol tribününden giriş yaptı.

cnnturk

LMLM

LM