Yunanistan
Giriş Tarihi : 01-03-2023 02:37   Güncelleme : 01-03-2023 23:09

TREN KAZASINDA ÖLENLERİN SAYISI 43 'e ULAŞTI.!!!

TREN KAZASINDA ÖLENLERİN SAYISI 43 'e ULAŞTI.!!!

Larissa Adli Tıp Kurumu başkanı Rubini Leontari'nin açıklamasına göre, Tembi'deki tren kazasında ölenlerin sayısı 43'e ulaştı.

ERT'nin bildirdiğine göre, 53 kişi yakınlarını bulamadıkları yakınlarını Larissa Devlet Hastanesinde arıyor ve DNA örneği veriyorlar. Çok zor ve sancılı bir süreç, süresi oldukça uzun çünkü tam teşhis için birkaç gün gerekecek. Kurbanların birçoğu yanmış ve parçalanmış, bu yüzden onları teşhis etmek bile çok zor.

Hastanede 4 adli tabip bulunurken, ayrıca destek için Atina Adli Tıp Kurumu Başkanı da hazır bulunuyor.

Aynı zamanda Larissa Hastaneleri'ndeki yoğun bakım ünitelerinde yaşları 20-25 arasında olan 6 genç kendi yaşam mücadelesini verirken, hastaneye kaldırılan ve tedaviileri iyiye giden 50'den fazla yaralı da bulunuyor.

Rubini Leontari'nin belirttiğine göre, çoğunluğu 20-30 yaşlarında arasında olan ve çok kötü durumda bulunan  43 ceset üzerinde adli tıp incelemesi tamamlandı.

 

saat 02.36

Tembi'de trenlerin çarpışması ve raydan çıkması ile meydana gelen kazadan gelen son  bilgilere göre 15 ölü ve onlarca yaralı bulunuyor.

Yolcu treninde en az 350 yolcunun bulunması nedeniyle ölü ve yaralı sayısının artması bekleniyor.

ERT'e göre, şu ana kadar 25'i ciddi olmak üzere 60 kişi yaralandı, birçoğu yandı.

saat: 01.00

Larissa'nın Tembi bölgesinde dün gece yarısından kısa bir süre önce biri ticari diğeri yolcu olmak üzere iki tren çarpıştı. Çarpışmanın ardından yangın da meydana geldi.

Olay EVANGELİSMOS bölgesinde gerçekleşti. Selanik – Larissa güzergahında çalışan yolcu treni saat 19:22'de hareket etti. İlk bilgilere göre vagonlarından üçü raydan çıktı.

Son bilgilere göre 5 ölü ve yaralı sayısı 30'u geçerken 2-3 kişinin durumu ağır.

İtfaiyeden alınan bilgilerde iki kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken, vagonların tamamındaki kontroller henüz tamamlanmadı.

Olay yerine 17 itfaiye aracı ile 40 itfaiyeci ve 30 ambülans sevk edildi.

Bölge hastaneleri alarma geçti.

1. Ordu ve Tesalya Bölgesi birlikleri bu tür kazalara karşı tedbirli olarak devreye girerek alarma geçirildi.

AdminAdmin