Yunanistan
Giriş Tarihi : 10-10-2022 22:41   Güncelleme : 10-10-2022 22:47

Ülkede günlerin olayı: 12 yaşındaki kızı iğfal etti, pazarladı

Ülkede günlerin olayı: 12 yaşındaki kızı iğfal etti, pazarladı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın Sepolia bölgesinde insanın kanının donduran bir olay yaşandı.

53 ve 42 yaşlarındaki 2 erkek, 12 yaşındaki bir kız çocuğunu tekrar tekrar iğfal ettikleri gerekçesiyle tutuklandılar.

53 yaşında ve bir işletme sahibi olanın, sadece iğfal ile kalmayıp, kızı aynı zamanda para karşısında başka erkeklere pazarladığı da iddia edildi.

53 yaşındaki zanlı hakkında reşit olmayan kızı tekrar tekrar iğfal ve tasallut, reşit olmayanın uygunsuz görüntülerini yayınlama, elektronik iletişim araçları kullanılarak insan pazarlama, reşit olmayanla birliktelik ve bir çocuğa karşı yasa dışı şiddet suçlamalarıyla dava açıldı.

42 yaşındaki zanlıya ise reşit olmayanla tekrar tekrar birliktelik suçlaması atfedildi.

53 yaşındaki zanlının evinde yapılan aramada 2 adet tabanca, 572 adet kurşun, 21 adet bıçak, bir adet süngü, 2 adet dizüstü bilgisayar ve bir adet hard disk; 42 yaşındaki zanlıda ise 1 adet bilgisayar ve 2 adet USB bulunarak el konuldu.

Görüntülerini internete yükleyerek pazarlamış

53 yaşındaki işletme sahibinin, 12 yaşındaki kıza işletmesinde iş verdiği ve bu süreçte kendisini iğfal ettiği, görüntülerini kayda alıp internet üzerinden de pazarladığı vurgulanıyor.

ND üyesi ve dindar

Olayın ülke gündemine oturmasının ardından, 53 yaşındaki zanlının, iktidardaki ND partisinin üyesi olduğu da ortaya çıktı.

Zanlının eski Başbakan Andonis Samaras, Sağlık Bakanı Thanos Plevris, Attiki Eyalet Başkanı Yorgos Patulis gibi iktidar partisinin önemli kurmaylarıyla fotoğrafları medya ve sosyal medyaya yansıdı.

Kendisini dindar, sağcı olarak tanımlayan zanlının sürekli “vatan-din-aile” vurgusu yaptığı ekleniyor.

Olay sonrasında ND partisi, 53 yaşındaki zanlıyı parti üyeliğinden ihraç ettiğini duyurdu.

Kızı sattığı 200’den fazla kişi aranıyor

Olay sonrasında ülke genelinde doğan tepkiler sonrasında, yetkililer, 53 yaşındaki zanlının 12 yaşındaki kızı sattığı müşterileri de tespit etmek için girişim başlattılar.

İlk bilgilere göre, 200’den fazla kişinin 12 yaşındaki kızla birlikte olabilmek için zanlıyla temasa geçtiği vurgulanıyor.

İnsan hakları, çocuk hakları, kadın örgütleriyle sol orgütler ise, 12 yaşındaki kızı “satın alarak” iğfal edenlerin listesinin yayınlanması için basınç uyguluyor.

AdminAdmin