Ελληνικά
Giriş Tarihi : 16-03-2024 11:16

Τρόμος με νεκρά ζώα στους δρόμους βρετανικής πόλης

Τρόμος με νεκρά ζώα στους δρόμους βρετανικής πόλης

Λαθροκυνηγοί θέλουν να στείλουν ένα απειλητικό μήνυμα στους κατοίκους

Toν απόλυτο τρόμο βιώνουν κάτοικοι του χωριού Broughton του Hampshire, οι οποίοι βρίσκουν καθημερινά νεκρά ζώα στους δρόμους, τα πεζοδρόμια ακόμη και τις αυλές τους. Όπως αναφέρει η DailyMail, οι αποτρόπαιες εικόνες είναι έργο λαθροκυνηγών οι οποίοι προσπαθούν να στείλουν ένα απειλητικό μήνυμα στους κατοίκους ώστε να μην αναμειχθούν στις παράνομες δραστηριότητές τους.

Συγκεκριμένα, πιστεύεται πως οι λαθροκυνηγοί συνδέονται με κυκλώματα παράνομων τυχερών παιχνιδιών ενώ αναφέρεται πως κυνηγούν παράνομα χρησιμοποιώντας όπλα και επιθετικά ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και μεταδίδουν την δράση τους ζωντανά στο Facebook.

Στο τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε, οι δράστες πέταξαν δεκάδες νεκρούς λαγούς στην είσοδο καταστήματος ενώ κρέμασαν κουκουβάγια στο πόμολο της πόρτας και έβαψαν με το αίμα των ζώων τα παράθυρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλα άγρια ζώα, όπως κουνέλια, φασιανοί, ελάφια και αρπακτικά πουλιά έχουν πεταχτεί σε γύρω δρόμους και χωράφια τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ 27 νεκρά κουνέλια βρέθηκαν έξω από ένα δημοτικό σχολείο.

LMLM

LM