Ελληνικά
Giriş Tarihi : 27-02-2023 19:21   Güncelleme : 15-03-2023 12:17

Παύλος Πολάκης: Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανάρτησή του

Παύλος Πολάκης: Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανάρτησή του

Την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνου, προκάλεσαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάμεσα στις οποίες και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

Οι αναρτήσεις κάνουν λόγο για ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς που μετείχαν στη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου, το οποίο καταδίκασε τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, δικαστές που μετέχουν στη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη με κατηγορούμενο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αλλά και για δημοσιογράφους, τραπεζίτες και άλλους παράγοντες του δημοσίου βίου.

Με την παραγγελία του ο κ. Ελευθεριάνος ζητά από την προϊσταμένη της Ποινικής Δίωξης Αγγελική Τριανταφύλλου να διερευνηθεί στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας η τέλεση δύο τουλάχιστον αδικημάτων: της διέγερσης πολιτών στη διάπραξη εγκλημάτων και της βίας κατά δικαστικών λειτουργών.

Νέα ανακοίνωση της ΝΔ για Πολάκη: Απαιτούμε να τον διαγράψει ο κ. Τσίπρας που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε
 
Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά πλην της ανάρτησης του κ. Πολάκη, για τον οποίο η Εισαγγελία λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας θα αποστείλει την υπόθεση, όπως προβλέπεται, στη Βουλή για τα περαιτέρω, και σειρά αναρτήσεων στο διαδίκτυο από άλλους.

πηγή

LMLM

LM