Türkiye
Giriş Tarihi : 05-09-2023 13:36

Ev Tipi Hasta Yatağı Özellikleri

Evde hasta bakımı sırasında bakıcıların yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmak için üretilen ev tipi hasta yatakları son teknoloji özelliklere sahiptir.

Ev Tipi Hasta Yatağı Özellikleri

Ev tipi hasta yatağı özellikleri, evde bakıcı eşliğinde yatak kullanılması halinde araştırılır. Tedavisine evde devam edilmesi gereken hastalar, hasta yatakları ile birebir hastane ortamına sahip olabilir. Uygun bir alanda kullanılacak olan hasta yatakları olumlu yönleri ile tedavi sürecine destek olur ve rahatlığı ile de hastaya moral verir.

Ev tipi hasta yatakları hem kaliteli hem de kullanışlı olmaları ile ön plana çıkar.  Hem manuel hem de motorlu seçeneklere sahip olan ev tipi hasta yatakları farklı tasarımlara sahiptir ve basit kullanım özelliği gösterir.

Evde hasta bakımı sırasında bakıcıların yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmak için üretilen ev tipi hasta yatakları son teknoloji özelliklere sahiptir. Tasarımları ile de dikkat çeken hasta yatakları hakkında daha fazla bilgi almak için firmamızı arayabilir ve hasta yatağı kiralama hizmet detaylarımızı öğrenebilirsiniz.

Ev Tipi Hasta Yatağı Genel Özellikleri

Ev tipi hasta yatağı modelleri yüksek güvenlik önlemleri ile donatılmıştır. Bu sayede kullanım esnasında oluşacak kazaların da önüne geçilir. Hasta bakıcılar, yatakların kullanımına dair gerekli bilgiye sahip olduktan sonra uzun ömürlü olarak ev tipi hasta yatağı modellerini kolayca kullanabilir.

Ev tipi hasta yatağı satın aldıktan sonra yatakları uygun alanda kolayca kurabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Kurulumu için size gönderilen parçaları bir araya getirmeniz yeterlidir. Başarılı bir birleştirmenin ardından yataklar kullanıma hazır hale gelecektir. Ev tipi hasta yataklarının genel özellikleri aşağıdaki gibidir;

  • Ev tipi hasta yatağı modelleri evde kullanıma uygun olarak ahşap malzemeden üretilir.
  • Evde kullanılacak alanlarda dekorasyona uyum sağlaması açısından farklı tasarımlara sahiptir.
  • Hem manuel hem de motorlu seçenekleri sayesinde her ihtiyaca uygun seçenekler içerir.
  • Motorlu ev tipi hasta yatakları hastalar tarafından kullanılabilecek uzaktan kumanda sistemi ile donatılmıştır.
  • Ev tipi hasta yataklarında bulunan korkuluklar içe doğru kıvrılarak katlanabilir.
  • Birçok ev tipi hasta yatağı modeli kolay temizlenebilir özelliklere sahip olacak şekilde üretilir.
  • Ev tipi hasta yataklarında çapraz kilit sistemi yer alır. Bu açıdan kullanımda güvenlik sağlar.
  • Evlerde kullanımı oldukça yaygın olduğundan dolayı çok fazla tercih edilir.
  • Ev tipi hasta yataklarının platform üzerleri delik tasarıma sahiptir. Bu sayede yatalak hastalarda terleme probleminin önüne geçilir.
  • Gerek görünümü gerekse de fonksiyonelliği ile beğenilen ev tipi hasta yatağı modelleri tam anlamı ile bir fiyat performans ürünüdür.
  • Kullanıldıktan sonra birçok ev tipi hasta yatağı tekrar satışa çıkartılarak ikinci el kategorisinde satılabilir.

Evde kullanmak üzere bir hasta yatağı modeline ihtiyacınız olduğunda hasta yatağı kiralama hizmeti veren firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Ev Tipi Hasta Yatağı Tercihi Nasıl Yapılmalı?

Hasta yatağı ihtiyacınızda hastanın kullanım süresini göz önünde bulundurarak kiralık yatak modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Hasta yatağı kiralama konusunda hizmete ihtiyacınız olduğunda firmamız üst düzey hizmetleri ile size yardımcı olacaktır. Firmamızı tercih ederek hastanızın hangi tip yatağa ihtiyacı olduğunu kolayca belirleyebilir ve hasta yatağı kiralama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

LMLM

LM