SPOR
Giriş Tarihi : 04-11-2023 18:56

Galatasaray'da sakatlanan Muslera'nın son durumu belli oldu

Galatasaray'da sakatlanan Muslera'nın son durumu belli oldu

Galatasaray Kulübü, dün oynanan Kasımpaşa maçında dirseğinden sakatlanan Fernando Muslera'nın son durumuna dair bir açıklamada bulundu. Uruguaylı eldivende korkulan olmadı...
Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, 2-1 kazanılan Kasımpaşa mücadelesinin ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Uruguaylı kaleci maç sonu stadyumdan da medikal kol askısı ile ayrılmıştı.

Sarı-kırmızılı kulüp, bugün yaptığı açıklama ile dirseğinde çıkık tespit edilen Muslera'nın detaylı tetkikinin ardından çıkığa eşlik eden bir kırığa rastlanmadığını duyurdu:

"Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında dün oynanan Kasımpaşa maçında aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve ilk müdahalesi saha içerisinde yapılan oyuncumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan tetkiklerinde çıkığa eşlik eden herhangi bir kırığa rastlanmamıştır. Yapılan ilk değerlendirmede eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmiştir. Eklem çıkığı saha içerisinde oturtulan oyuncumuzun ileri tedavisine kulübümüzün sağlık merkezinde başlanmıştır."

AdminAdmin