Türkiye
Giriş Tarihi : 15-12-2022 12:06   Güncelleme : 15-12-2022 12:07

Gönder Bayrak Nedir?

Bina önlerinde göndere çekilen bayrak modelleri genel olarak gönder bayrak olarak adlandırılır.

Gönder Bayrak Nedir?

Bu bayrak modelinin geniş bir kullanım alanı vardır. Türk bayrağı başta olmak üzere özel kurumların bayrakları ya da diğer ulusların bayraklarını dalgalandırmak için kullanılabilir. Milli yas günlerinde direğin yarısına kadar indirilen Türk bayrağı aslında bu bayrağın sembolik önemini bize göstermektedir.

Gönder Bayrak Nerede Kullanılır?

Direğe çekilen bu bayrak modelinin kullanım alanı son derece geniştir. Genel anlamda;

  • Devlet daireleri,
  • Özel firma ve şirketler,
  • Okullar,
  • Hastaneler,
  • Benzin istasyonları gibi binaların önünde sembolik olarak yer alırlar.

Özellikle her okulda var olan gönder bayrak büstün yanında yer alır.

Gönder Bayrak Çeşitleri Nelerdir?

Göğe doğru yükselen Türk bayrağı hepimizin içindeki milli duyguları uyandırır. Son derece büyük bir manevi değere sahip olan bayrağımızın gönder üzerinden dalgalanmasını izlemek bize büyük bir gurur verir.

Bu modeldeki bayraklar çoğunlukla standart ölçülere göre üretilmektedir. Yasal zorunluluklara uyarak farklı tasarımları üretici firmadan talep edebilirsiniz.

Makam Bayrağı Nedir?

Makam arkasında ve makam odasındaki masanın üstünde kullanılan makam bayrağı sembolik deri açısından sıklıkla kullanılmaktadır. Devlet dairelerinden sadece Türk bayrağı şeklindeyken özel kurum ve kuruluşlarda ise Türk bayrağı ve firma logosu birlikte kullanılır.

Makam Bayrağı Çeşitleri Nelerdir?

Günümüzde birçok farklı alanda kullanmak üzere çok sayıda bayrak modeli ve tasarımı var. Makam bayrağı modelleri ise kendi içerisinde ayrıca sınıflandırılmaktadır. Ebat olarak masa üstü bayrakları çok fazla yer kaplamayacak ölçülerdedir. Bununla birlikte makam arkası bayrakları ise insan boyuna kadar üretilebilir. Üretici firma ile iletişime geçerek ölçüler ve fiyatlandırmalar hakkında en net bilgilere erişebilirsiniz.

Flama Bayrak Nedir? Nerede Kullanılır?

Son olarak ele alacağımız flama bayrak modeli ise en geniş tasarım seçeneğine sahip modeller arasındadır. Özellikle milli bayramlarda ve kutlamalarda dalgalandırdığımız bayraklar bu modeldedir. Aynı zamanda duvara asabileceğiniz farklı ebat ve tasarımlarda çok sayıda seçeneği vardır. Duvara asılan modellerde üçgen ya da farklı şekillerde, etrafı püsküllü bayrakları tercih edebilirsiniz. Bu bayrakları makam odalarında ya da şahsi alanlarda kullanmanız mümkün.

Flama Bayrak Fiyatları Nelerdir?

Fiyatlandırmalara gelecek olursak fiyat noktasında en önemli iki husus var. İlki kumaş yapısı ikincisi ise ebattır. Ayrıca toplu alımlarda kapmayalar ile de karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden flama bayrak fiyatları için bir fiyat araştırması yaparak uygun fiyat aralıklarında kaliteli ürünlere ulaşmanız mümkün.

LMLM

LM