SAĞLIK
Giriş Tarihi : 10-01-2024 11:25   Güncelleme : 10-01-2024 11:30

Tahine limon sıkıp içmenin inanılmaz etkisi!

Tahine limon sıkıp içmenin inanılmaz etkisi!

Sabah kahvaltılarında herkesin severek tükettiği lezzetlerin başında gelen tahin hakkında ilk defa duyacağınız inanılmaz bir karışımı sizlerle paylaşacağız. Vücudun temizleme malzemesi olan tahine limon sıkıp tüketildiğinde verdiği faydalara şaşıracaksınız. Peki tahin limon karışımı ne işe yarar? Cevabı haberin detayında...

Sinir sisteminin dostu olan tahin hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi, kalsiyum ve C vitamini deposu olan tahin insan sağlığına muazzam faydaları var. Yüksek oranda kalori barındırsa da günde bir kaşığı doğal ilaçtır.
Tahine limon sıkıp içmenin inanılmaz etkisi! İnanılmaz karışım: Etkisi 10 katına çıkıyor...
Limon ve tahin karışımını ise çoğu kişi bilmez. Ancak en eski sağlık şifalarından biri olan tahin limon karışımı özellikle kansızlık ve sürekli yorgun isteyenlerin en doğal ilacı olabilir.
 

FAYDASI 10 KATINA ÇIKIYOR!
İçeriğinde demir barındıran tahin limon gibi C vitamini barındıran doğal asidik bir besin ile bir araya gelince faydası 10 katına çıkar. Bu sayede tahin vücutta kan yapıcı madde sayısını artırır.
Tahin hem kemik sağlığını güçlendirir hem de kan hücrelerini artırarak vücudun hastalıklara karşı direncini artırır. Bir yemek kaşığı doğal tahinin içine 3 damla limon sıkın. Bunu her sabah düzenli olarak tüketin. Tahin limon karışımı sadece kan yapıcı ya da yorgunluk önleyici değil aynı zamanda enerji depolarını güçlendirir.

ANNE VE BABA OLMAK İSTEYENLER DİKKAT!
Kadın ve erkeklerde doğurganlığı artırır. Bu sayede kısırlık riskini sıfırlar. Anne ve baba olmak isteyenler için doğal bir ilaçtır. Vücuttaki tüm toksinleri söker atar. Bu sayede ödem birikmesini engeller.

AKCİĞER KAPAKÇIKLARINI YENİLER
Günlük ihtiyaç duyulan kalsiyum, magnezyum, fosfor ve bakır gibi maddelerin eksikliğini giderir. Akciğerleri temizler.

Tahine limon sıkıp içmenin inanılmaz etkisi! İnanılmaz karışım: Etkisi 10 katına çıkıyor...
Solunum güçlüğünü en aza indirir. Ayrıca sigaradan hasar almış akciğer kapakcıklarını yeniler.

cnnturk

LMLM

LM